Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gratis verzending boven €50

Over World of Handles

Over World of Handles

Bij World of Handles hebben we een passie voor buitengewone architectuur en ongeëvenaarde kwaliteit. Opgericht door een koppel met een diepe liefde voor zowel hun vak als elkaar, hebben we ons gevestigd als leiders in de verkoop van exclusieve deurkrukken voor zowel binnen- als buitendeuren. Vanuit onze basis in het hart van design en innovatie bieden we onze klanten meer dan alleen een deurklink; we bieden een vleugje luxe en finesse.

Onze reis begon 8 jaar geleden met een gedeelde droom om iets unieks aan te bieden – een product dat elke ruimte kon transformeren door zijn aanwezigheid. Met het vaste geloof dat details het verschil maken, hebben we ons gespecialiseerd in het brengen van buitengewone elegantie in huizen door middel van ons zorgvuldig geselecteerde assortiment deurkrukken. Onze toewijding aan kwaliteit en esthetiek is de drijvende kracht achter onze constante zoektocht naar het unieke, wat tot uiting komt in elk product dat we aanbieden.

De kern van ons bedrijf is de wens om uitzonderlijke ervaringen voor onze klanten te creëren. We hebben niet alleen onze professionele ambities gecombineerd; we hebben onze passie voor schoonheid en functionaliteit verweven in elk aspect van ons bedrijf. Deze toewijding heeft ons al snel gepositioneerd als pioniers binnen de industrie, die nieuwe normen stellen voor wat men van een deurklink mag verwachten.

Wij geloven dat een deurklink niet alleen een praktische noodzaak is, maar ook een kans om een persoonlijk vleugje luxe en karakter toe te voegen aan elk huis. Het is dit geloof, gecombineerd met onze toewijding aan innovatie en uitzonderlijk vakmanschap, dat ons in staat heeft gesteld om aan de meest veeleisende smaken en behoeften te voldoen.

Bij World of Handles zijn we meer dan een bedrijf; we zijn een beweging in het vieren en waarderen van de kleine details die samen grote schoonheid creëren. We nodigen je uit om onze wereld van luxe te ontdekken, waar elke deurklink zijn eigen unieke verhaal vertelt over kwaliteit, design en passie.

Welkom bij World of Handles – waar buitengewone elegantie en alledaagse functionaliteit elkaar ontmoeten.