Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gratis verzending boven €50
RETOURZENDINGEN & GARANTIE

TERUGGAVEN

Klanten hebben tot 14 dagen na de leveringsdatum de tijd om gebruik te maken van hun recht om producten terug te sturen en een terugbetaling of omruiling aan te vragen.
Om een gratis retourbon te krijgen, moet de klant naar onze contactpagina gaan en het relevante formulier invullen.
De artikelen moeten uiterlijk 14 dagen na de datum waarop World of Handles op de hoogte is gesteld van de beslissing om de artikelen te retourneren, worden geretourneerd.

Alle geretourneerde artikelen moeten in de originele verpakking en in ongebruikte staat worden teruggestuurd.
De oorspronkelijke aankoopprijs van de goederen zal aan de klant worden terugbetaald zodra World of Handles de goederen heeft ontvangen.

In het geval van ruilen wordt het vervangende product verzonden zodra World of Handles het geretourneerde artikel heeft ontvangen.
Beschadigde, onvolledige of vervuilde artikelen die door de klant zijn opgestuurd, worden niet geaccepteerd (omdat ze niet kunnen worden doorverkocht) en er wordt geen geld teruggegeven of omgeruild.

GARANTIE

De garantie op onze producten is twee jaar geldig vanaf de datum van verzending.
Deze garantie dekt geen schade aan enig onderdeel van het product als gevolg van abnormaal gebruik, gebrek aan zorg, nalatigheid, ongelukken, onjuist gebruik van het product en het niet opvolgen van de instructies van World of Handles.