Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gratis verzending boven €50


MERKEN

World of Elegance – Een zorgvuldig samengestelde collectie handgrepen van de beste ambachtslieden van Europa

World of Handles werkt samen met een gevarieerde groep fabrikanten uit heel Europa, die elk hun eigen unieke stijl en vakmanschap inbrengen. Laten we ze stuk voor stuk bekijken:

Italiaanse DND Handgrepen

DND Handles (Design Handles) is een Italiaans bedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardig vakmanschap in deur- en raamkrukken. Met de nadruk op eigentijdse stijlen en samenwerkingen met bekende ontwerpers vertegenwoordigt DND Handles Italiaanse uitmuntendheid in ontwerp en productie, waarbij functionaliteit samengaat met esthetische aantrekkingskracht.

Olivari

Olivari, nog zo’n pareltje uit Italië, maakt al sinds 1911 deurkrukken en combineert traditioneel vakmanschap met moderne technologie. Olivari staat bekend om zijn duurzame afwerkingen en strakke ontwerpen en is trots op zijn aandacht voor detail en toewijding aan innovatie, zodat elk stuk zowel mooi is als gemaakt om lang mee te gaan.

Engels Buster+Punch

Buster+Punch is gevestigd in Londen en is een ontwerpstudio die opvallende hardware, verlichting en aangepaste motorfietsen maakt. Hun producten, waaronder deurklinken, worden gekenmerkt door een gedurfde, edgy esthetiek die inspiratie put uit de Londense mode-, muziek- en subcultuurscènes. De ontwerpen van Buster+Punch staan bekend om hun industriële en punkgeïnspireerde uiterlijk, waardoor ze uniek zijn in de wereld van woninginrichting.

Deens Søe-Jensen & Co

Søe-Jensen & Co houdt vast aan de tijdloze principes van Deens design, met de nadruk op eenvoud, functionaliteit en minimalisme. Hun producten weerspiegelen het nauwgezette vakmanschap en de ingetogen elegantie waar Deens design bekend om staat, met strakke lijnen en hoogwaardige materialen in elk stuk.

RANDI

RANDI is ook een Deense fabrikant en staat bekend om zijn hoogwaardige architecturale beslagoplossingen, waaronder deurkrukken, knoppen en aanverwante accessoires. Met een focus op duurzaamheid, functionaliteit en design belichamen de producten van RANDI de principes van Scandinavisch design en bieden ze strakke, gebruiksvriendelijke en esthetisch aantrekkelijke opties voor moderne interieurs.

Samen voorzien deze fabrikanten World of Handles van een rijk assortiment stijlen en ontwerpen, van de minimalistische elegantie van Scandinavisch design tot de gedurfde en strakke esthetiek van de Londense undergroundscene en de innovatieve en designgerichte benadering van Italiaans vakmanschap. Elk van hen brengt zijn eigen unieke smaak op tafel en zorgt ervoor dat klanten toegang hebben tot een breed scala aan hoogwaardige en prachtig ontworpen handgrepen voor hun ruimtes.